Ik hing al een tijd rond met het gevoel “wat wil ik eigenlijk echt doen?”. Dan vond ik dit weer leuk, dan dat weer. Ik wilde graag duidelijkheid krijgen om te kijken welke kant ik op moest gaan. Mijn missie helder krijgen.

​Ik heb het Talentenspel ervaren als een waardevolle, speelse manier om mijn talenten zichtbaar te krijgen. Gina neemt echt de tijd voor je. Ze legt duidelijk en rustig uit, geeft kundig begeleiding. Zij doet haar naam Zachte-Kracht zeer duidelijk eer aan. Ik voelde me heel veilig bij haar.

​Ik had wel tijden wat voornemens en plannen, maar dat was nooit echt duidelijk. Mijn ideeën werden helder door viermaal bezig te zijn met het Talentenspel. Het mooie was dat er drie talenten kwamen bovendrijven: creativiteit, duurzaamheid en verbinding. Deze talenten kan ik verbinden door mensen te begeleiden. Dat kreeg ik inzichtelijk door Gina als coach bij het Talentenspel.

​Wat het mij heeft opgeleverd is dat ik daadwerkelijk stappen ben gaan zetten. Ik hoef niet meer te twijfelen. Het is helder. Ik heb kunstenaarschap midden in mijn agenda gezet. Dat resulteert in meer creativiteit en dus meer energie bij mij. En er staat een training in de steigers die ik ga neerzetten met iemand anders. Zin in!

Ik wilde graag mijn belang de wereld in hebben. Maar hoe doe je dat, als je denkt het gevonden te hebben, maar het niet echt zo voelt? Nou, dan ga je het Talentenspel doen. Dan krijg je jouw missie helder. Althans, zo magisch werkte het voor mij!

​Ik was best nieuwsgierig en vond het ook wat spannend. Ik wist niet wat me precies te wachten stond, maar liet mij verrassen. Gina was hartelijk en duidelijk. Ik kreeg van haar stapels talenten waar ik uit moest kiezen. En ondanks dat ik het niet zo makkelijk vond om keuzes te maken, ben ik toch, na vier keer Talentenspel, met mijn missie bij Gina de deur uit gegaan.

Gina liet mij van tevoren al doelen stellen. Dat heeft mij erg geholpen om zichtbaar te krijgen wat ik te doen heb. Ik voel me heel blij en opgelucht. Ik heb nu mijn kompas veel specifieker ingesteld. Bij mij kwam het talent “Schrijver” steeds naar voren. Dat kwam vooral in de imaginaties duidelijk omhoog. Ik herkende dingen uit mijn puberteit, heel bijzonder.

Ik heb mijn talenten nu op een rij. Ik kan ze gericht gaan inzetten omdat mijn missie nu 100% klopt: Ik ben hier op aarde om de natuur te beschrijven als bron van genezing en levenskracht. Alles is op zijn plek gevallen door het Talentenspel-traject bij Gina. Het is een magisch onderzoek naar jouw kwaliteiten en talenten. Ik raad het je van harte aan.

Het doen van het Talentenspel bij Gina heeft mij een heel bijzonder kijkje in mijn eigen binnenwereld gegeven. Het biedt zoveel meer dan alleen het ontdekken van je kwaliteiten en talenten. Je komt jezelf op een mooie manier tegen en kan daarna luisteren naar wat echt binnenin je speelt.

​Ik wist mijn talenten niet precies te benoemen. Ik kon er maar één verzinnen. Omdat ik graag een stapje op weg geholpen wilde worden ben ik bij Gina terecht gekomen. Zij heeft een prettige en rustige manier van ondersteunen. Je kan dit spel ook niet alleen doen. Een goede begeleiding is essentieel. Gina deed dat liefdevol en fijn.

​Na het doen van het Talentenspel vielen bij mij alle puzzelstukjes op de juiste plek. Eerder was ik vaak druk met van alles en nam ik te weinig tijd om de dingen te doen die echt bij me pasten. Door het bezig zijn met het Talentenspel nam ik een bijzonder kijkje in mijzelf. Er was tijd om op een ander niveau te luisteren naar wat binnenin mij speelde. Het doen van het spel was verrassend. Ik had het idee alsof ik een boek aan het lezen was waarin mijn wegwijzer en handleiding duidelijk naar voren kwamen.

​Ik ervaar nu, na een jaar, nog steeds hoeveel het Talentenspel mij heeft gebracht. Ik ben vorig jaar, na de begeleiding van Gina, een yogaopleiding gaan doen. Ik heb net mijn baan als verloskundige opgezegd en heb nu mijn eigen yogapraktijk. Hier geef ik Yin Yoga en zwangerschapsyoga. Ik ben gaan staan voor mijn kwaliteiten. Zet ze in, gebruik ze meer en ben daar trots op. Ik ben mijn hart gaan volgen.

Als jij ook wilt weten hoe je echt kan luisteren naar je innerlijke zelf en daarnaar wilt leven, dan adviseer ik je met alle plezier om het Talentenspel bij Gina te gaan doen.