“Mensen hun schoonheid laten ontdekken en ervaren, dat is waar ik gelukkig van word. Ik maak nu mensen beter, in plaats van systemen. En daarmee heb ik mijn plek gevonden.”

– Gina Scharff

Mijn loopbaan

Ik ben Gina Scharff, bouwjaar 1965 en woon in Amsterdam. In mijn leven liep ik meerdere keren vast. Ik wist mijn draai niet zo goed te vinden. Begonnen als leerkracht natuurkunde en informatiekunde, totdat ik overstapte naar de IT-branche. Toen ik als programmeur de hele dag achter een computerscherm zat, merkte ik dat ik daar niet blij van werd. Het was eenzaam werk. Ik wilde mensen om me heen. Ik ging aan de slag als informatieanaliste. Het contact met mensen hierin was leuk. Het paste veel beter bij mij. Maar toch was dat het niet helemaal.

Het breekpunt

Ik was begin 40 toen ik een sabbatical nam. Op naar Peru om vrijwilligerswerk te doen via een fairtrade organisatie. Jongeren trainen om goede foto’s te maken voor wenskaarten. Om op die manier een inkomen te krijgen. Heerlijk was dat. Ik gaf daar drie maanden les. Daar ontstond rust. De eerlijkheid en zachtheid, die als rode draad door mijn leven lopen, kwamen hier voluit tot bloei. Dat voelde fantastisch. Het stroomde. Het klopte.

Terug in Nederland kreeg ik al snel weer een baan. Toch knaagde er iets. Bij een andere werkgever ging het al iets beter. Maar toch. Er klopte weer iets niet. Ik liep vast.

Ik nam rust. En toen kreeg ik het helder. Het werd me duidelijk waarom de dingen die ik gedaan had niet strookten bij mij. Door training, coaching en opleidingen werd mijn eigen pad steeds duidelijker.

Helderheid

Toen ik kennis maakte met Het Talentenspel werd het helemaal helder. In een aantal sessies werd mij duidelijk wat mijn richting is. Ik ben een mensenbegeleider en ik weet welke Talenten en kwaliteiten ik daarvoor in huis heb. Nu kan niks mij meer van mijn pad brengen. Ik snap het. Het loopt op rolletjes. Ik kan zien hoe dingen gaan. Ik begrijp welk Talent van mij actief is. Wat een vrijheid geeft dat. En rust.

Dat gun ik jou ook. Helderheid. Richting. Dat je weet wat je te doen hebt. Dat je jouw Talenten kan inzetten en snapt hoe jouw leven moeiteloos gaat. Weloverwogen. Ik begeleid jou daarbij. Met Zachte-Kracht.

Mensen beter maken

Ik maak nu mensen beter, in plaats van systemen. En daarmee heb ik mijn plek gevonden. Mijn missie is om de wereld mooier te maken. En hoe kan ik dat beter doen dan mensen hun schoonheid laten ontdekken en ervaren? Ken en Leef je Talenten! Weet wat je drijft en gebruik dat als kompas waarop je vaart. Word krachtiger en gelukkiger.

En nu jij

Wil jij dat ook? Je kan ervaren wat het inhoudt door deel te nemen aan één van de gratis online masterclasses.

Doe een coachingstraject of ga voor een training. De eerste stap om je richting helder te krijgen is binnen handbereik.

Ik word blij van het ontrafelen van jouw missie. En ik zet je ook graag in de doe-stand. Ik breng je rust, kracht en bewustzijn. Geef je de regie over je eigen leven. Zodat je jouw leven (weer) actief vormgeeft. Zowel in je thuis- als werksituatie. Op de manier die bij jou past. Leef jouw mooiste leven. (Wachten kan altijd nog).