Coaching traject “Talenten op bezoek” op een rijtje

  • Vier sessies om onder deskundige begeleiding het Talentenspel te spelen
  • Je eigen veilige, individuele online coach omgeving voor eventuele aanvullende vragen
  • Skype coaching sessie van 30 minuten (binnen 3 maanden na de laatste sessie van het traject)

Voor 595 euro (incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor zakelijke clienten)

Ben je geïnteresseerd?

Coaching traject “Talenten op bezoek” in detail

Met Zachte-Kracht begeleid ik jou om jouw talenten naar boven te halen. Een unieke manier van coaching die je meeneemt naar jouw binnenwereld. Een bijzondere reis naar jouw innerlijke drijfveren. Je gaat je Talenten beter begrijpen en weet ook wanneer je ze kan inzetten.

Het coachingstraject “Talenten op bezoek” bestaat doorgaans uit vier sessies van ongeveer 2 uur. We gaan aan de slag met de twee borden die bij het Talentenspel horen.

Iedere deelnemer aan een coachtraject krijgt een veilige online coachomgeving, waarin de verslagen, overige documenten en correspondentie staan. Alleen jij en je coach hebben toegang tot deze documenten. Zes maanden na afloop van de sessie(s) wordt deze omgeving gearchiveerd.

Sessie 1

Selectie maken van talenten en die plaatsen op het wereldbord. Kennismaken met het spel en de talenten.

Sessie 2 en 3

Afstemmen op jouw talenten door middel van imaginaties. Ontdekken van de kracht van talenten en wat ze nodig hebben om ze optimaal te laten functioneren. Ik begeleid je daarin.

Sessie 4

Talenten krijgen een plek. Helder krijgen welke rollen de talenten spelen in jouw leven. Het formuleren van jouw levensmissie. Je reden van je bestaan helder krijgen.

Voor 595 euro (incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor zakelijke clienten)

Lees hoe anderen het Talentenspel ervaren hebben.

Elise

44 jaar

“Het Talentenspel biedt zoveel meer dan alleen het ontdekken van je kwaliteiten en talenten. Gina heeft een prettige en rustige manier van ondersteunen. Je komt jezelf op een mooie manier tegen en kan daarna luisteren naar wat echt binnenin je speelt.”

Maria

50 jaar, Nutritionist en Coach Emotie-eten voorbij ©, Puur Zenzsa

“Het Talentenspel doen is een magisch onderzoek naar jouw kwaliteiten en talenten. Laat je verrassen. Gina is hartelijk en duidelijk. Ik raad je het van harte aan.”

Loes

54 jaar, schadebehandelaar verzekeringsmaatschappij

“Ik heb het Talentenspel ervaren als een waardevolle, speelse manier om mijn talenten zichtbaar te krijgen.”

Gina neemt echt de tijd voor je. Ze legt duidelijk en rustig uit, geeft kundig begeleiding. Zij doet haar naam “Zachte-Kracht” zeer duidelijk eer aan. Ik voelde me heel veilig bij haar.